Информация за отворени конкурси по дейности Мария Склодовска-Кюри (Marie Skłodowska-Curie Actions) от Рамкова програма “Хоризонт Европа”

ДЕЙНОСТИ МАРИЯ СКЛОДОВСКА-КЮРИ (MARIE SKŁODOWSKA-CURIE ACTIONS) ОТ РП “ХОРИЗОНТ ЕВРОПА”

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

Сектор „Проектна дейност” на отдел „Международно сътрудничество и проектна дейност” към направление ЕИМС на МУ-Плевен предоставя на Вашето внимание кратка информация за организацията на дейностите Мария Склодовска-Кюри от Рамкова Програма “Хоризонт Европа” във връзка с отворени на 12 май 2022 г. конкурси по две от схемите на програмата:

  1. Конкурс Postdoctoral Fellowships – краен срок: 14. 09. 2022 г.
  2. Конкурс Doctoral Networks – краен срок: 15. 11. 2022 г.

Националните контактни лица за дейностите Мария Склодовска-Кюри, РП „Хоризонт Европа“ към БАН, предлагат съдействие за търсене на партньори (за докторантските мрежи) и изготвяне на заявления за интерес от организации-домакини (за постдокторските стипендии), и осигуряват безплатен преглед на готови предложения (pre-screening).

При интерес, можете да се свържете със съответните контактни лица на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Можете да се регистрирате и да създадете свой профил в платформата за търсене на партньори/организации-домакини по Мария Кюри: https://msca.b2match.io/, разработена в рамките на проект MSCA-NET и създадена за улесняване на сътрудничеството между организации от академичния сектор, бизнеса и изследователите; възможно е, също, да организирате двустранни или многостранни срещи за подготовка на успешни проекти по Мария Кюри.

 

С уважение:

Доц. д-р Диана Пендичева-Духленска, д.м.

Зам.-ректор по ЕИМС

 

Доц. Милена Атанасова, д.м.

Ръководител Сектор „Проектна дейност”