Стартирва квалификационен курс по компютърни технологии в дистанционна форма на обучение.

 

 

Център за следдипломно обучение, Сектор информационни технологии и Център за дистанционно обучение при Медицински университет - Плевен организират поредният квалификационен курс по компютърни технологии в дистанционна форма на обучение, който ще се проведе през учебната 2022-2023 год. Срокът за записване в курса е 10 ноември 2022 год.

Завършилите курса получават подписан от ректора и ръководителя на курса сертификат (удостоверение) за професионална квалификация "Системен офис оператор" по „Основи на компютърните технологии с използване на Windows и MS Office пакет”, който е регистриран и утвърден от МОН.

Оригинална система за дистанционно обучение, изключително богато учебно съдържание, официален документ за квалификация, силно конкурентни цени!

Информация за записване в курса може да получите след вход като ГОСТ в Системата за електронно и дистанционно обучение (СЕДО) и от там Квалификационни курсове по компютърни технологии-учебна година 2022-2023…   Адрес на СЕДО  http://do.mu-pleven.bg/ 

Курсът е обявен в План-разписа на курсовете в МУ-Плевен. Той е с продължителност от един месец и се провежда в дистанционна форма на обучение, чрез Системата за електронно и дистанционно обучение на МУ-Плевен. Предвижда се и една присъственна среща от 2 учебни часа за запознаване на курсистите с изискванията на курса (не е задължителна). Присъственната среща ще бъде насрочена след 15 ноември. В хода на курса се организират и онлайн консултации, които се провеждат чрез виртуална среда, параметрите за която се изпращат на записалите се курсисти, псредством посочената от тях електронна поща. В хода на курса са възможни и присъственни консултации, които се съгласуват предварително с ръководителя на курса. Всички срещи се насрочват във време след 16 часа.

Курсът е особено атрактивен за докторанти и специализанти от университета, които са завършили висше образование в МУ-Плевен и имат оценка по Информатика или сродни на нея учебни дисциплини, тъй като голяма част от модулите се признават за завършени в курса за квалификация. Същото се отнася и за студенти от МУ-Плевен в по-горните курсове, които са изучавали тези дисциплини и имат оценка по тях от проведения семестриален изпит.

Информация за курса може да получите и от Центъра за следдипломно обучение на телефон 064 884 166 или 064 884 148

За повече информация можете да направете и запитване до ръководителя на курса на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с тема на съобщението "Относно курса за квалификация"