На 1 юни стартира ранната регистрация за Юбилейната двадесета конференция за студенти и млади лекари

StudentConference Banner2023Юбилейната двадесета конференция за студенти и млади лекари (MDSC) ще се проведе в периода 16 - 20 октомври, 2023 г. в Медицински университет – Плевен. Както всяка година, и това издание на емблематичния младежки форум се откроява със забележително мото: „Destination: The Doctor's Beautiful Mind“.

Конференцията ще стартира на 16 октомври в Телекомуникационен ендоскопски център с превърналото се в традиционно осмо есенно училище по иновации в медицината. Темите, които ще бъдат разгледани в програмата на юбилейната двадесета конференция са: Съдебна медицина, Образна диагностика, Пластична хирургия и други, обхващащи различни сфери на медицината и фармацията. Лекторите, които ще вземат участие в тазгодишното издание, са водещи учени от страната и чужбина.

В хода на събитието са предвидени практически семинари, някои от които в нови направления, незасягани досега в конференцията. Гостите и участниците ще се включат в интересна социална програма с две събития.

Ранната регистрация ще стартира на 01.06.2023 г. и ще приключи на 10 август , след което започва късната регистрация за събитието, която приключва на 1 септември.

Организационният комитет, чийто членове са студенти на МУ-Плевен, споделя, че научния форум се радва на засилен интерес, но се очаква юбилейното издание да привлече нови участници от страната и чужбина.  

Можете да се регистрирате от сайта на Конференцията:

http://mdsc.mu-pleven.bg/index.php/en/