Такси за участие

Такса за участие
Срок
Сума с ДДС
Ранна регистрационна такса
до 30 юни 2024 год.
120 лв.
Ранна такса за участници от МУ – Плевен
до 30 юни 2024 год.
84 лв.
Късна регистрационна такса
до 10 септември 2024 год.
150 лв.
Такса за студенти
до 10 септември 2024 год.
24 лв. такса
30 лв. вечеря
 
Регистрационната такса включва: достъп до научните сесии; материали от конференцията; участие в празничната вечеря, коктейл и кафе-паузи; електронен сертификат за участие.
При заплащане на регистрационна такса, всеки желаещ може да присъства на научните сесии; да получи конферентен пакет и сертификат за участие; да се включи в празничната вечеря, коктейл и кафе-паузи. Трябва да попълни Регистрационна форма за участие.
 
Таксите се внасят по банков път по сметка:
ОББ – АД – Плевен         BIC: UBBSBGSF
Банкова сметка в лева: BG98 UBBS 8888 311 830 72 00
 
Основание за плащане: участие в /посочва се панела/ на /имена на участника/
 
Копие на платежното се изпраща на мейли:
  • Панел ФАРМАЦИЯ - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Панел ЮБИЛЕЙНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ТРАДИЦИИ И ИНОВАЦИИ В ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕ“, ПОСВЕТЕНА НА 20-ГОДИШНИНА НА ФАКУЛТЕТ ”ОБЩЕСТВЕНО ЗДРАВЕ” - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Панел XXII НАЦИОНАЛНА НАУЧНА СЕСИЯ ЗА СТУДЕНТИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ, МЕДИЦИНСКИ КОЛЕЖ КЪМ МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ – ПЛЕВЕН – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Панел VIII НАЦИОНАЛНА СТУДЕНТСКА СЕСИЯ С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ ФАКУЛТЕТ „ЗДРАВНИ ГРИЖИ“ – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Панели БИОМЕДИЦИНСКИ НАУКИ, ТЕРАПЕВТИЧНИ НАУКИ, ХИРУРГИЧНИ НАУКИ, ВАРИА - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Резервацията на хотел се извършва от участниците.
Всеки гост има възможност да си избере и запази хотел, който отговаря на неговите очаквания. Хотелското настаняване може да стане във всеки един от хотелите в гр. Плевен:
Хотел Балкан ****
Хотел Ростов **
Floral Boutique Hotel ***
Хотел Splendid ***
Хотел Театъръ **
Парк-хотел Кайлъка ****