ХІIІ-та Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари

07 – 10 октомври 2015 г., МУ-Плевен

 

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ,

СКЪПИ КОЛЕГИ,

 

За нас е удоволствие и чест да ви уведомим за организирането на ХІIІ-та Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари, която ще се състои от 07.10. до 10.10. 2015 г. на територията на Телекомуникационен Университетски Ендоскопски Център (ТЕЛЕЦ), Медицински университет – гр. Плевен.

За 13-ти пореден път, под мотото „Еднопосочен билет към иновациите“, студенти и млади лекари от МУ-Плевен по традиция ще обединят иновативните знания и изследователските интереси на свои колеги от страната и чужбина в областта на имунологията, роботизираната хирургия, трансплантологията, кардиохирургията, психиатрията, спешната медицина и др.

Научният форум стартира на 06 октомври 2015 г. със Сателитно есенно училище за студенти и млади лекари „Иновативни биотехнологии в съвременната медицина“, с модератор Амджен България ЕООД и в партньорство с Докторантско училище при МУ-Плевен, Студентски съвет, АСМБ-Плевен и Организационен комитет.

В хода на конференцията ще бъдат проведени Кръгла маса, две работни срещи и два семинара по актуални проблеми в медицината и ще бъдат изнесени три лекции от изтъкнати и утвърдени експерти от страната и чужбина.

Заповядайте на XIII-та Mеждународна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари!

За повече информация относно научната програма, формите на участие и таксите за регистрация, посетете официалния уебсайт на конференцията: http://mdsc.mu-pleven.bg

  Изтеглете програмата за Сателитно есенно училище за студенти и млади лекари тук.

  Изтеглете ппостер за Сателитно есенно училище за студенти и млади лекари тук.

 Изтеглете програмата за ХІIІ-та Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари тук.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Ружа Генчева, стажант-лекар

Председател на Организационен комитет

Д-р Диана Пендичева

Организатор НПСТ, Център НИД, МУ-Плевен

 

Адрес за кореспонденция:

Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.