Контакти

Факултет  „Медицина“  
Медицински Университет – Плевен
Бул. “Христо Ботев” № 74
гр. Плевен 5800

 

тел. 064 800 005; 064 800 001


e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.